Usluge

Jedistvena softverska rješenja

Olakšavamo vaše poslovanje sigurnim i profesionalnim IT rješenjima

03

Web Aplikacije

Ubrzajte i olakšajte poslovanje tako što ćete automatizovati aktivnosti koje ste do sada radili ručno.

06

SEO(Optimizacija Za Pretraživače)

Implementacija raznovrsnih strategija sa ciljem unapređenja posjete i rangiranja vašeg veb sajta ili aplikacije. Ove strategije uključuju optimizaciju sadržaja na stranici i izgradnju visokokvalitetnih veza koje poboljšavaju njenu vidljivost i autoritet.

02

Web Sajtovi

Izrada inovativnih, interaktivnih, funkcionalnih i vizuelno dopadljivih web sajtova koji na najbolji način prezentuju Vaš posao. Jedinstven i prilagodljiv("responsive") web dizajn kao imperativ.

05

Oglašavanje Na Društvenim Mrežama I Pretraživačima

Razvijamo kampanje prilagođene vašem ciljnom auditorijumu i poslovanju. Bez obzira da li je riječ o društvenim mrežama ili Google oglašavanju, naš tim vam garantuje privlačne i relevantne kampanje koje prodaju.

03

Mobilne aplikacije

Kreirajte vašu mobilnu aplikaciju za pametne telefone, tablet računare i druge mobilne uređaje, kako za IOS tako i za Android operativne sisteme. Bez obzira na vaše zahtjeve, naša usluga obezbeđuje profesionalni pristup, korisnički fokus i vrhunsku tehničku realizaciju.

01

Redizajn Web Sajta

Pozitivno korisničko iskustvo i prilagodljiv dizajn veb sajta sada su suštinski za uspjeh web prisustva. U sklopu naše usluge redizajna, takođe nudimo sveobuhvatan pregled informacione arhitekture i dinamike, optimizaciju web stranica, implementaciju savremenih grafičkih rešenja i prilagođavanje za mobilne uređaje.

Oživljavamo vaše ideje

Dizajniramo Vaš Virtuelni Prostor Mijenjamo Vašu realnost

46k

Posjeta našeg sajta

41

Realizovani projekti

3

Stalna zaposlena

10k

Sati Rada

Trebaju vam naše usluge?

Designing your virtual space, Changing your reality

Sa strastvenim pristupom ka digitalnom svijetu, naša kompanija predstavlja vrhunskog partnera u kreiranju modernih i efikasnih web sajtova i aplikacija. Posvećeni smo pružanju inovativnih rešenja koja unapređuju prisutnost brenda i optimizuju digitalno iskustvo.

Pretraži Sajt

info@digital-artefakt.me

Copyright 2023 @digital artefakt

wpChatIcon
preloader image