Održavanje web sajta

Ažuriranje i održavanje web sajta

Održavanje sajta je neophodno kako bi vaša digitalna platforma besprekorno funkcionisala i pružala optimalno korisničko iskustvo. Naša usluga održavanja sajta obuhvata redovno ažuriranje svih elemenata, uključujući softvere, dodatke i sigurnosne protokole. Takođe, vršimo praćenje performansi sajta kako bismo identifikovali i rješavali potencijalne probleme prije nego što utiču na korisničko iskustvo. Kroz redovno arhiviranje podataka, osiguravamo bezbednost i integritet informacija. Naš tim stručnjaka brine o brzini učitavanja stranica, prilagođavanju mobilnim uređajima i svim drugim aspektima koji utiču na performanse vašeg sajta. Uz našu uslugu održavanja, fokusirani smo na to da vaš digitalni prostor ostane relevantan, funkcionalan i bezbedan

Naša usluga redovnog održavanja sajta pruža kontinuiranu podršku kako biste se fokusirali na vaše poslovanje, a mi ćemo se pobrinuti za tehničku stranu stvari. Plaćanje održavanja obavlja se na mjesečnom nivou, pružajući vam transparentnost i predvidljivost troškova. Osim redovnih ažuriranja i održavanja bezbednosti, naš tim će se posvetiti unapređenju funkcionalnosti sajta u skladu sa vašim rastućim potrebama. Uz nas, možete biti sigurni da će vaša digitalna platforma raditi besprekorno, dok se mi brinemo o svim tehničkim detaljima. Vaš web prostor zaslužuje pažnju i negu, a naša usluga održavanja je ključna za očuvanje njegove vitalnosti.

Često postavljena pitanja

  • Održavanje sajta se obavlja redovno, na mesečnom nivou. Ovaj plan obezbeđuje kontinuiranu podršku i pravovremene tehničke intervencije.

  • Naša usluga održavanja sajta uključuje redovna ažuriranja softvera, sigurnosnih protokola, praćenje performansi, arhiviranje podataka, i hitne intervencije u slučaju problema, sistemskih grešaka i sl.

  • Zahtjevi za promjene ili nadogradnje mogu se podnijeti putem naše platforme za podršku, e-mail-a ili telefonskim putem. Naš tim će brzo reagovati i prilagoditi sajt prema vašim potrebama.

  • Da, naša hitna podrška je dostupna 24/7. U slučaju hitnih tehničkih problema van radnog vremena, možete nas kontaktirati i naš tim će reagovati odmah kako bi riješio problem.

Trebaju vam naše usluge?

Designing your virtual space, Changing your reality

Sa strastvenim pristupom ka digitalnom svijetu, naša kompanija predstavlja vrhunskog partnera u kreiranju modernih i efikasnih web sajtova i aplikacija. Posvećeni smo pružanju inovativnih rešenja koja unapređuju prisutnost brenda i optimizuju digitalno iskustvo.

Pretraži Sajt

info@digital-artefakt.me

Copyright 2023 @digital artefakt

wpChatIcon
preloader image