Izrada web sajtova

Digital-artefakt

Dizajnirajući vaš virtuelni prostor, mijenjamo vašu realnost.

Izrada web sajtova uključuje:

Web dizajn

Web dizajn je proces stvaranja web stranice. Obuhvata nekoliko aspekata stvaranja, uključujući izgled web stranica, proizvodnju sadržaja i grafički dizajn.

Marketing

Web marketing je proces korišćenja interneta u svrhe reklamiranja vašeg biznisa. Uključuje drustvene mreze, optimizacije pretrazivača, blogovanje, video materijal i mailove.

Promovisanje biznisa zahtijeva posvećenost i kreativnost. Postoji mnogo načina kako to uraditi. Tradicionalni vidovi reklamiranja putem novina, radija, televizije, direktnim mejlovima ili putem bilborda su odavno otisli u istoriju.

SEO

SEO je implementacija različitih strategija kako bi se poboljšala posjećenost i rangiranje vašeg web sajta. Ove strategije obuhvataju od optimizacije sadržaja na stranici, do izgradnje kvalitetnih linkova odnosno veza na istim.

Razvoj softvera

Razvoj softvera je proces osmišljavanja, specificiranja, dizajniranja, programiranja, dokumentovanja, testiranja i otklanjanja određenih grešaka sistemske i ljudske prirode, u cilju kreairanja i održavanja aplikacija ili nekih drugih softverskih komponenti.

Održavanje web sajta

Održavanje web sajta je čin redovnog provjeravanja vašeg web sajta u cilju otklanjanja sistemskih grešaka i ažuriranja, kako bi vaša web sajt bila dosledna i relevantna.

Web sigurnost

Web sigurnost je takođe poznata pod imenom “Sajber sigurnost”. Web sigurnost predstavlja zaštitu web stranice, odnosno vaše sajber infrastrukture, tako što se na vrijeme detektuje opasnost, preventivno se djeluje i na taj način se čuva integritet sajber infrastrukture.

Izrada web sajta

NAŠI POSLEDNJI PROJEKTI

Naš poslednji projekat se odnosio na  izradu web sajta za kompaniju Strogo Povjerljivo koja se bavi obezbjeđivanjem kako virtuelnog, tako i fizičkog prostora-bezbjedonosni konsalting.

NAŠI POSLEDNJI PROJEKTI

Izrada web sajta za agenciju za trgovinu nekretninama- kompaniju  Gold real estate.

 
 
izrada web sajta

Spremni da budete naš klijent ?

izradasajtova@digital-artefakt.me   •   069-435-589